Η εταιρεία ΑΦΟΙ ΣΤΑΜΕΛΑΚΗ “STAMETAL” εξειδικεύεται στα αλουμίνια και τις σιδηροκατασκευές, προσφέροντας τα προϊόντα της και παρέχοντας τις υπηρεσίες της με επαγγελματισμό και συνέπεια στις πιο προνομιακές τιμές της αγοράς.

Τα αλουμίνια και οι σιδηροκατασκευές είναι το αντικείμενό μας εδώ και αρκετά χρόνια απο το 1974 , γεγονός που εγγυάται την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών μας, στην καλύτερη σχέση ποιότητας – τιμής.

Στην εταιρεία μας κατασκευάζουμε κάγκελα και κουφώματα αλουμινίου, άριστης ποιότητας και εξαιρετικής λειτουργικότητας για όλους τους χώρους του σπιτιού ή του γραφείου σας, ενώ διαθέτουμε ανάλογη εξειδίκευση στην δημιουργία σιδηροκατασκευών και άλλων ειδικών κατασκευών.
Επισης διαθετουμε εκθεσιακο χωρο “κουφωματων αλουμινιου ” επι της οδου Κρωμνης 8 αθηνα-Τ.Κ 11142

Η εταιρεία “STAMETAL” διαθέτει πιστοποίηση με CE που αποτελεί εγγύηση για την ποιότητα των υπηρεσιών μας ενω ταυτόχρονα η συνεργασία μας με τις κορυφαίες εταιρείες του χωρου αλουμινίου (ALUMIL,GU,GIESE, BIOPANEL) δεν αφήνει αμφιβολίες για την ποιότητα και αντοχή των υλικών μας.Επισης καλύπτουν τις απαιτήσεις του Ευρωπαικου Κανονισμου 305/2011 και του Κανονισμου Ενεργειακης Αποδοσης Κτιριων (ΚΕΝΑΚ) που ισχυει στην Ελλαδα.

Το προσωπικό μας, με την πείρα και την τεχνογνωσία του, είναι κοντά σας για να σας παρέχει τις υπηρεσίες του άμεσα και οικονομικά, γι’ αυτό δεν έχετε παρά να μας εμπιστευτείτε.