Η εταιρεία ΑΦΟΙ ΣΤΑΜΕΛΑΚΗ “STAMETAL”   εξειδικεύεται στα κουφωματα αλουμινιου στις σιδηροκατασκευές,πορτες ασφαλειας.και στα συστηματα σιτας, προσφέροντας τα προϊόντα της και παρέχοντας τις υπηρεσίες της με επαγγελματισμό και συνέπεια στις πιο προνομιακές τιμές της αγοράς.

Τα κουφωματα αλουμινιου και οι σιδηροκατασκευές είναι το αντικείμενό μας εδώ και αρκετά χρόνια απο τον ιδρυτη ΣΤΑΜΕΛΑΚΗ ΙΩΑΝΝΗ ΤΟ 1974 , γεγονός που εγγυάται την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών μας, στην καλύτερη σχέση ποιότητας – τιμής.

Η ΠΟΡΕΙΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΣΥΝΟΝΥΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ.

Στην εταιρεία μας  κατασκευάζουμε κάγκελα και κουφώματα αλουμινίου, άριστης ποιότητας και εξαιρετικής λειτουργικότητας για όλους τους χώρους του σπιτιού ή του γραφείου σας.

Συνεργαζόμενοι με μεγάλες εταιρείες του χώρου όπως: ALUMIL (προφίλ αλουμινίου), G-U – GIESE (μηχανισμοί κλειδώματος), SOMFY (αυτοματισμοί), SAINT GOBAIN (υαλοπίνακες), IDECO (ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΣΙΤΑΣ) παράγουμε πιστοποιημένα προϊόντα, τα οποία χαρακτηρίζονται από άριστη ποιότητα κατασκευής, μεγάλη αντοχή στον χρόνο, μέγιστη ασφάλεια, άψογο φινίρισμα, υψηλή αισθητική και λειτουργικότητα, στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Η εταιρεία “STAMETAL” διαθέτει πιστοποίηση με CE ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ που αποτελεί εγγύηση για την ποιότητα των ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ μας

Επισης καλύπτουν  τις απαιτήσεις του Ευρωπαικου Κανονισμου 305/2011   και του Κανονισμου Ενεργειακης Αποδοσης Κτιριων (ΚΕΝΑΚ) που ισχυει στην Ελλαδα.

Το προσωπικό μας, με την πείρα και την τεχνογνωσία του, είναι κοντά σας για να σας παρέχει τις υπηρεσίες του άμεσα και οικονομικά, γι’ αυτό δεν έχετε παρά να μας εμπιστευτείτε.Η επιλογη σας είναι συνώνυμο της εγγυήσεις.